Overtidsarbeid

Som sagt, så måtte vi være ute av garasjen den 1. november, men det er nå en uke siden og vi har ikke klart å finne en ny garasje enda.. vi fikk en ukes utsettelse av huseieren, så vi har én dag til på oss. Det ser ikke så lyst ut dette med å finne en ny garasje, men vi har lagt en liten plan. Siden vi fikk en ekstra uke på oss så har vi brukt den tiden både på å jobbe videre (i tillegg til å lete etter garasje). Vi har fått et bra tilbud på lakkering hos noen som tok 8000 kr for jobben, dersom vi gjorde et bra forarbeid... Så planen er å jobbe så langt vi klarer med bilen, for så å bare sende den avgårde nå på mandagen, så får de ta det som gjenstår på lakkverkstedet. Når den er inne til lakkering så kan den sikkert stå noen dager ekstra der, før vi trenger å hente den, og innhenter oss dermed noen dager med ekstra tid på å finne en garasje.

Vi har nå endelig fått inn litt penger, og derfor har vi kunnet bestille det som mangler av takluke-deler og slik... det er i hvertfall nødvendig å ha på plass og få det tett så snart som mulig, siden det kan hende at den må stå utendørs noen dager om vi ikke har klart å funnet noen sted å oppbevare den.

Så.. nå har vi gått over og rullet hele bobla lys grå, ved å bruke grunning som har tettet alle riper og hull etter malingskrapen. Vi har nå kommet over halvveis i nedpussingen av grunningen, først med en grov type sandpapir, og etterpå med en fin type... slik at det blir helt glatt og fint uten noen små striper eller slik, for alt vil vises gjennom lakken; og dette er grunnen til at grunnarbeidet er det viktigste og mest krevende i en lakkering.

Men å stå ute i garasjen nå, og våt-pusse er særdeles kaldt, siden man blir gjennomvåt av det! Det, og at det er mye rot og lite med plass å bevege seg på der inne, ja samt at vi begynner å bli en smule lei av å føle tidspresset, virker litt demotiverende på oss... Men vi er snart ferdige, heldigvis, og den skal sendes på lakkering om to dager!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar