På lakkering

Nå er bobla inne til lakkering, hvor den har stått i noen uker. Det har dog ikke vært så stort hastverk fra vår side å få den tilbake igjen heller, siden vi trengte en pause, så det er greit. Håper likevel at de klarer å gjøre den ferdig snart. I mellomtiden har vi klart å funnet ny garasje, hvor den kan stå inntil vi flytter herfra, omtrent 5-8 min gå-avstand fra der vi bor nå.

Planen videre er i hvertfall å sette sammen alle vinduer og deler på bobla, samt å fikse noe smårust inni takluka og på undersiden av bilen... det er best å ta rusten så snart man ser den, så det ikke utvikler og sprer seg til å bli en stygg og vanskelig skade. Til rustbeskyttingen har jeg endelig fått tak i noe av det beste som finnes av rustbeskyttelse, som heter "Rust Bullet" og må bestilles fra utlandet. Dette stoffet kan man til og med smøre direkte på fastsittende rust og hindre at det sprer seg! Det skal visst også være miljøvennlig, noe man ikke akkurat kan si om så mange anti-rust-midler.



På grunn av den økonomiske krisen i Amerika er dollar-kursen ganske lav for tiden, og lavere vil den bli ettersom dollaren mest antakelig kommer til å krasje over de neste årene. Dette gjør det gunstig for oss å feks. bestille deler til den elektriske konverteringen av bobla fra Amerika, så vi får se hvordan det går!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar