Nedpussing og Oppussing


Vi er nå i full gang med å pusse bobla ned før den sendes inn til lakkering. Vi bestemte oss for å droppe å gjøre lakkeringen selv, siden vi ikke har plass til å holde på med lakkering under riktige forhold her vi nå bor. Men vi kan spare rundt 20 000 kr på å gjøre alt grunnarbeidet selv, slik at den er klar til å lakkeres, og dette innebærer blandt annet å pusse ned den nåværende lakken. Selve lakkeringen vil da koste rundt 10 000 kr.

Ellers er det noe smått med overflaterust her og der som vi tenkte å fjerne selv og behandle med et rustbeskyttende middel som hindrer at rust vender tilbake. Det er dog ikks nakk om så mye rust, og bobla er igrunnen i ganske bra stand. Det ser ut til at det er mye som har vært gjort med bilen og den har vært fikset opp en del av tidligere eiere, så det er kjempebra!

Tenker å gjøre den i topp stand ved å kjøpe inn mange nye deler... noen småting som mangler og annet (gammelt) som burde byttes ut. Vi gleder oss til den er ferdig restaurert og at vi kan begynne å konvertere den til elektrisk; det kommer til å bli en bra og fin bil!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar